Desetljeća i desetljeća prijetnji i napetosti na Bliskom Istoku kulminirale su prije par dana nakon perioda slavlja u hrišćanskom svijetu.

Sve je započelo od nove 2020. godine. U strahu od nuklearnog rata, mnogi su se sjetili proročanstava čuvenih Nostradamusa i Babe Vange, zaboravivši pritome na njemačkog jasnovidca Alojza Irlmaiera, koji je još 1950. govorio o tome kada će i kako početi Treći svjetski rat.

Na osnovu njegovih predviđanja tada, Treći svjetski rat vodit će se na Mediteranu i na Bliskom Istoku, a ovo područje će biti poprište sukoba glavnih svjetskih sila. Sad je već polako počelo, možemo da vidimo šta se dešava između Irana i SAD-a. Međutim, misterija je u njegovoj viziji da će sve početi sa ubistvom na Balkanu, koje na sreću još nije postojalo.

Evo šta je tačno rekao prije više od pola vijeka:

„Svi će se pozivati na mir i poštenje. Odjednom će se desiti rat na Bliskom istoku koji će odjeknuti svijetom, velike mornaričke snage suočiti će se sa neprijateljem na Mediteranu i biće dosta vatre i situacija će biti veoma napeta. Osveta će uskoro nadvladati veliku vodu. Međutim, Žuti Zmaj istovremeno će napasti Aljasku i Kanadu, ali neće stići jako daleko. Kada zlatni grad bude uništen, počeće i veliki rat. Godina prije samog rata biće veoma plodna i bogata godina. Rat će doći bez ikakvog upozorenja preko noći. Vidim veliku prašinu. Vidim tri broja. Dvije osmice i jedna devetka. Ne znam šta oni znače i ne znam datum ili vrijeme kada će se to dogoditi “, tvrdio je Irlmeier tada.

Preporučujemo