Zanimljivosti

Proročanstvo ovog vidovnjaka zaledilo svijet: Božija kazna će stići preko vode, sve će krenuti ubistvom poznatog BALKANSKOG političara

Desetljeća prijetnji i napetosti na Bliskom Istoku kulminirale su prije nekoliko dana nakon razdoblja slavlja u kršćanstvu.

Sve je počelo od ove nove 2020. godine. Bojeći se nuklearnog rata, mnogi su se sjetili proročanstava poznatih Nostradamusa i Babe Vange, zaboravivši pritome na njemačkog proroka Alojza Irlmaiera, koji je 1950. godine pričao o tome kada i kako će zapravo započeti Treći svjetski rat.

Na temelju njegovih tadašnjih predviđanja, na Sredozemlju i na Bliskom Istoku vodio bi se Treći svjetski rat, a ovo bi područje bilo poprište sukoba glavnih svjetskih sila. Već je polako počelo, pa možemo vidjeti šta se događa između Irana i Sjedinjenih Država. Ali, misterija je u njegovoj viziji, a to je da će sve započeti ubistvom na Balkanu, koje na sreću se još nije dogodilo.

Evo šta je on svojevremeno konkretno rekao prije više od pola stoljeća:

“Svi će pozivati ​​na mir i na poštenje, a odjednom će na Bliskom istoku doći rat koji će odjeknuti cijelim svijetom. Velike mornaričke snage suočit će se s neprijateljem na Mediteranu i bit će dosta vatre i situacija će biti vrlo napeta. Osveta će uskoro nadvladati veliku vodu. Ali, Žuti Zmaj istodobno će napasti Aljasku i Kanadu, ali srećom neće stići previše daleko. Kada zlatni grad bude totalno uništen, započet će veliki rat. Godina prije početka samog rata bit će vrlo plodna i bogata godina. Do rata će doći bez ikakvih upozorenja, jednostavno preko noći. Vidim puno prašine i vidim tri broja. Dvije osmice i jednu devetku. Ne znam šta ti brojevi zapravo znače i ne znam datum ni vrijeme kada će se to desiti.” tvrdio je svojevremeno Irlmeier.