Radiša Trajković Đani se momentalno nalazi u kućnom pritvoru, obzirom da se samo par dana nakon uvođenja izolacije napravio pametan pa je sa nekoliko slavnim osoba napravio feštu u jednom hotelu u Beogradu.

Policija je uletila, sve uredno zapisala i kaznila prisutne. Svi su dobili ogromne novčane kazne i 3 mjeseca obaveznog kućnog pritvora. Stoga je on sada skupa sa svojom suprugom Slađanom i svojim sinom prinuđen da sjedi u kući, a njihovi kumovi im donose i hranu u kuću kako ne bi umrli od gladi, obzirom da oni ne smiju nigdje ići.

“Mogu reći da trenutna situacija uopšte nije dobra. Prinuđeni smo i Slađa i ja da trošimo puno manje, obzirom da nemamo toliko. Sirotinja smo. Možemo sebi priuštiti da trošimo svega 100 eura dnevno, svi nam se smiju zbog toga. Sreća, tu su naši dobri prijatelji koji nas opskrbljuju svaki dan sa hranom i ostalim potrebnim stvarima, inače bi smo davno umrli od gladi.

Slađana je prinuđena da sama posprema po kući, pa je zbog toga očajna i depresivna. Nije navikla da radi toliko sa rukama, bojim se da će se razboljeti. Sina nećemo da remetimo, jer on ima svoj svijet i svoje obaveze, i bolje je da ga ne diramo i ne ometamo. Srećom, situacija nije toliko nepodnošljiva, krpimo se nekako.” kazao je Đani, što je očekivano izazvalo brojne negativne reakcije i komentare, mada je bilo i onih zaluđenih fanova koji se mole za brz oporavak.

Nedavno smo pisali za poznatu srpsku entertejnerku Suzanu Mančić koja je zbog cijele situacije sa pandemijom bila prinuđena otpustiti svoju kućnu pomoćnicu, zbog čega je prinuđena sama sve da radi u kući, da kuha, pere, posprema posteljinu i sama sebi suši kosu, što je do sada bilo nezamislivo.

Preporučujemo