Kada živite na malom prostoru, ono što morate je mudro iskoristiti svaki kutak, ne želite nešto što bespotrebno zauzima dragocjene kvadrate.

Upravo zato je sjajna ideja koristiti stubište kao mjesto gdje ćete držati svoje knjige, poput mini knjižnice, kao ladica za čarape, kljućeve, papire ili kao mjesto gdje možete sjediti i družiti se sa svojim psom. Neki roditelji su se odlućili na korak dalje, pa su dio stepenica pretvorili u tobogan za svoje mališane. Također se kod njihove gradnje ne morate ograničiti na tradicionalne materijale poput kamena ili drveta koji su vrlo popularni ali i vrlo učestali. Možete iskoristiti svoju maštu i dobiti genijalno i multifunkcionalno stubište na kojemu će vam svi pozavidjeti.

Možda je vaš stan malen i nemate mjesta za radnu sobu? Prostor ispod stubišta je idealano mjesto za radni kutak, samo ga treba “pametno” iskoristiti. Kako bi se iskoristio svaki centimetar radni sto birajte prema veličini prostora ili uradite po mjeri. Iznad radnog stola postavite police koje će služiti za odlaganje stvari, a ne zaboravite ni rasvjetu, koja će biti od velike koristi za rad, a osim toga, djelovaće ambijentalno.

Na primjerima pogledajte kako iskoristiti prostor ispod različitih vrsta stepenica:

 

Preporučujemo
Loading..