Dosta često ovih zadnjih godina možemo da vidimo starije žene i muškarce koji se oblače kičasto i čak nerijetko i jako oskudno, u cilju da bi izgledale i djelovale mlađe, odnosno da ostali ne misle da se predala starosti.

Naravno, niko im to ne može zabraniti, trendovi danas se u potpunosti razlikuju od onih od prije nekoliko desetljeća i stoljeća, pa je zato sada mnogo češće moguće vidjeti neke zaista, blago rečeno, upitne stajlinge i izbore odjeće.

Kod nas na ovim prostorima je situacija dosta specifična, gdje se one starije žene očajnički pokušavaju nametnuti i pokušavaju da ostanu u trendu kada je u pitanju oblačenje. Zato nerijetko možemo vidjeti kako se neke starije žene sa estrade često oblače kako bi konkurisle svojim dvaput ili triput mlađim kolegicama. Itekako su svjesne da svojim izgledom i ljepotom ne mogu više parirati onim mlađim pa tako pokušavaju ne samo odabirom odjeće već i raznim plastičnim operacijama i korekacijama da se vrate među aktuelnosti.

Ana Bekuta je baš jedna od njih. Vrhunska pjevačica koja je već desetljećima na estradi, godinama u žiriju Zvezda Granda, ali je nekako u sjeni svojih mlađih kolegica. Zato je sada odlučila malo da preskoči granicu i da se primakne svojim kolegicama, naročito Jeleni Karleuši, koja je po mnogima prava modna ikona na ovim prostorima. Ali, sada se nameće dodatno pitanje, da li Bekuti uopšte priliči da se oblači kao Karleuša?

Opšte je poznata stvar da Karleuša realno uvijek pretjera u svemu što radi, zbog toga je uostalom i poznata. Njoj nije problem doći i polugola pred kamere. A sada je Bekuta riješila da se prilagodi tom trendu, barem kada je riječ o cipelama.

Preporučujemo