Home World Proglašena je najljepšom učesnicom popularnog šoua “Život na vagi”: Kada vidite kako...

Proglašena je najljepšom učesnicom popularnog šoua “Život na vagi”: Kada vidite kako ona danas izgleda, ukočit će vam se oči. Smršala je preko 70 kilograma (FOTO)

2123
0

Mnogi na svijetu tvrde kako je proslavljena takmičarka posljednje sezone popularnog šou programa “Život na vagi” koja se zove Nina Martina Kobar, i koja ima 26 godina, zapravo daleko najljepša učesnica ovog uspješnog svjetskog tv formata ikada.

Na svom najtežem stepenu imala je preko 150 kilograma, ali je do sada, trudom i radom, uspjela skinuti više od 70 kilograma. Redovno na društvenim mrežema dijeli savjete za sve one koji žele izgubiti težinu i višak kilograma:

“Svakodnevno unosim negdje između 1700-1800 kalorija, ali baš svaki dan. Uzimam pet obroka dnevno obavezno, ponekad možda dva, ovisno o tome kako ću organizovat svoj dan, pokušavam imati što je više moguće obroka. Milion puta sam bila na nekim dijetala i onda sam jednostavno shvatila da uopće ne rade, osim ako trebate izgubiti dvije do tri funte za kratak period. Promjena životnog stila je ključna u mršanju.” istakla je ona, pa je potom dodala:

“Svaki trening je težak kada činite najbolje što možete. Ti treninzi u kojima se probijaju barijere u glavi ili gdje se izbacuju negativizmi, to su najteži treninzi u psihičkom smislu, jer vi zapravo rastete čitav život sa njima, osjećate se previše dobro poslije njih. Moj fitnes trener postavlja izazovan i dinamičan trening, ovisi o intenzitetu, može proći 45 minuta do sat vremena.” istakla je ova prelijepa Zagrepčanka.

Sada smo odlučili da podijelimo nekoliko slika i samo za vas da vam pokažemo da vidite kako je izgledala prije, a kako izgleda danas. Ostat ćete bez teksta dok gledate ljepotu ove mlade, ali veoma lijepe, djevojke. Garantovano.

 Izvor: Lifestyledom.info

Preporučujemo