Koliko ste puta mogli da dosad čujete priču kako je neki stariji profesor (diskutabilnog izgleda) iskoristio svoju mladu učenicu / studenticu, uz obećanje da će je tako pustiti da položi?

Nažalost, takvih je slučajeva oduvijek bilo i bit će, ali je jednako česta i situacija gdje profesorka zavede učenika / studenta iz istog razloga. Većinom su ti omladinci voljni to uraditi, naročito djevojke, ali se generalno vodi ogromna polemika zbog čega je to uopšte “trend”.

Jedan od razloga za ovakvo ponašanje mogu biti i idoli, a svi znamo kako su današnjim djevojkama najveći idoli upravo razne starlete i šupljoglave plastične djevojke, pa je logično da ih žele onda kopirati maksimalno, od stajlinga do ponašanja.

Koliko je situacija stvarno ozbiljna dokazuje i činjenica da mnoge već u srednjoj školi (a da ne govorimo na fakuletu) idu na razne plastične operacije, oblače se izazovno i takve neukusne se pojavljuju na časovima, što je ranije bilo nedopustivo.

U današnjem članku vam donosimo prepissku jedne srednjoškolke koja je svom profesoru poslala jednu izazovnu fotografiju. Naime, profesor ima 61 godinu, pred penziju je, a ona je ispod slike pitala da li joj on može pokloniti trojku za kraj školske godine, pa je kao metod ubjeđenja iskoristila svoje atribute. Kada je poslala selfie dobila je odgovor kojem se definitivno nije ni u snu nadala.

Naime, on joj je uredno i sasvim kulturno napisao da će ovu sliku da proslijedi ne samo direktoru škole, već i njenim roditeljima te da će onda oni odlučiti o njenoj sudbini. Djevojka je očekivano ostala totalno frapirana kada je dobila ovaj odgovor.

Šta vi mislite o ovoj temi?

Preporučujemo