Neke životne priče su stvarno nekad nešto što zna ili fascinirati ili razočarati čovječanstvo. Mi smo u ovom savremenom svijetu spremni čuti svakakve stvari, i nekad jednostavno ne možemo da vjerujemo da se neke stvari uopšte mogu desiti.

Jedan od razloga za to je što često te priče zvuče prosto previše nerealno i nelogične, a o diskutabilnosti i kontraverznosti da i ne pričamo. Naravno, takve priče izazovu generalno ogroman broj različitih reakcija kod ljudi.

Danas ćemo vam donije jednu upravo takvu priču koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Naime, kada budete vidjeli o čemu je zapravo riječ neće vam uopšte biti dobro. Odmah ćete se zapitati kuda zapravo vodi ovaj svijet danas. Sada u nastavku ćete moći pročitati o čemu se baš tačno radi, i kako glasi cijela priča.

“Ja sam jedna obična profesorica, veoma stroga i jako ozbiljna. Imam 48 godina, ili što bi rekli mladi – 4 banke. Ali osjećam se jako mlado. Udata sam, imam muža i sina. Ne žalim se stvarno, sve je ok. Ja sam jednom učeniku predavala pune četiri godine. To dijete je toliko tiho i neprimjetno, ali jako pametno. Pristojan momak, voljela bih da je moj sin takav.

Eh sad, ja sam sada sa tim momkom u ljubavnoj vezi, iako to baš i ne možete nazvati ljubavlju. Ja volim samo svog muža, a ovo je čisto s*ks, strast. Divno je. Pali me njegova maska – na času je uvijek tih i miran, a poslije u toaletu je prava zvijer. Toliko sam sretna, on me podmlađuje.

Ali isto tako znam da sam zločesta. Volim biti zločesta. Sada vas pitam, draga moj publiko, kako da samu sebe kaznim. Da dam da me bičuje, ili da nađem nekog sa većom alatkom da me kazni. Dečko je dobar, prava mašina, ali premali mu je, stalno ispada iz mene. Recite mi, šta da radim?”

Preporučujemo