Novo

PRODAO JE STARI SEF JER JE MISLIO DA U NJEMU NEMA NIŠTA: Čovek koji ga je OTKUPIO zanemeo je kada ga je OTVORIO

I dnas za vas imamo jednuz zanimljivu i šokantnu temu , a kada shvatite u nastavku o čemu je reč neće vam biti dobro . Naime , od trenutka kada je internet zavladao svetom , svedoci smo brojnih druptvenih mreža koje svakodnevno jedan za drugom niču kao iz vode , a gde ljudi pišu svakodnevno svoje ispovesti . Naime , pored onih tra gičnih , nađu se i one svakkao jako zanimljive , a i današnja je takva . Dakle , danas ćemo da govorimo o jednom prodavcu sa Ebaya , a koji je nakon što nije imao kombinaciju sa sef koji je posedovao , odlučio da ga proda.

Labrk je tada rekao za VMC-TV: “Pogrešio sam, sve se svodi na to, i skupo me je koštalo. Protresao sam ga i nisam osetio ništa u njemu, pa sam pomislio, pa, možda je to samo zaključani sef, znate. Pa sam ga stavio na eBay na prodaju”, prenosi britanski “The Sun”. Tako je u porukama koje je razmenio o politici prodavca , zadovoljni kupaj je istakao : “Ono što vidite je ono što dobijate, bez povraćaja i bez povraćaja novca”.

Dakle , kupac sefa je odlučio d aobjavi jvno šta je se desilo , pa je tako istakao da je kupio stari prašnjavi sef , te je dolučio da ga odnese zavarivačzu jer nije uspeo da ga otvori , a onda je se šokirao kaada je shvatio da se unutra nalazi preko 25 hiljada dolara u gotovini. Labrek je rekao: “Rekao sam svom prijatelju da sam pre neki dan osvojio nagradu za najglupljeg čoveka – idiota na svetu! Dao sam sef sa 26.000 dolara u njemu. To je deo promene, znate. To je novac koji menja život! Mislim, da sam bio u toj situaciji i da sam našao toliki novac i da sam ga kupio od nekoga, rekao bih, ‘Evo čoveče, našao sam ovaj novac. Daću ti pola od toga’”, dodao je na kraju Džejms.