Home Showbizz Procurio testament Milojka Božića: Neće vam biti dobro kad vidite šta joj...

Procurio testament Milojka Božića: Neće vam biti dobro kad vidite šta joj sve ostavlja, sada ga ona još više voli

300
0

Milijana Bogdanović istaknula je pričajući o dvojici dragih ljubavnik partnera koji su od samog ulaska u rijaliti za nju u ratu zbog svoje ljubavi – naravno misli na Milojka Božića i Aleksandra Požgaja, te je priznala da je sada više naklonjena zaručniku s kojim je ušla u kontroverznu vilu.

Kao što je i sama zvijezda ovog rijalitija priznala, razlog je to što joj je Milojko, osim emocionalnog, pružao i finansijsku sigurnost. S druge strane, Požgaj joj nudi isključivo titulu ljubavnice što je nakon nekog vremena shvatila i sama, nakon što je s njim provela vrijeme u rialitiju.

“Milko moj je napisao testament na moje inzistiranje u Parovima. Prepisao mi je šupu u Pilatovićima, garažu, vikendicu i kuću, te stan u Beogradu. Potpisali smo ga ovdje, ali ne vjerujem ništa dok moj advokat lično ne stavi pečat na njega”, rekla je.

I dok bi recimo mnoge druge djevojke uporno pokušavale sakriti činjenicu da su  zapravo sponzoruše i da su u vezi sa nekim muškarcem samo zbog novca, Milijana to otvoreno pokazuje. S druge strane, ima i onih koji se slažu sa njom i smatraju da muškarac i jeste tu da izdržava ženu i da tako treba da se radi.

Bilo kako bilo, svakako je interesantno pratiti slijed događaja koji se razvija u Parovima, a gledaoci sigurno jedva čekaju taj 7. septembar za kada je zakazana velika svadba Milojka i Milijane.

Šta vi mislite o ovome dragi naši? Da li i vi podržavate ovo, ili ste protiv. Napišite nam u komentarima.

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..