Showbizz

PROCURELE TAJNE SLIKE IZ MLADOSTI: Jedina slika Džinovića bez šešira, SVI ostali zaprepašteni! TEK KAD VIDITE DONJI DEO SLIKE…

Haris Džinović se ubraja među legende narodne muzike na Balkanu, karakterističan je i prepoznatljiv po svom glasu pred kojim zatrepere svi koji slušaju, svaku oktavu može otpjevati kao od šale, a njegove pjesme, iako često i izvođene, rijetko zvuče kao originali.

Kada se analiziraju ova silna muzička takmičenja, onda se može zaključiti da su njegove pjesme među najizvođenijim ali isto tako članovi žiriji znaju često reći kandidatima da ne biraju njegove pjesme jer su teške I da takmičari griješe, pogotovo u tonalitetima i intonaciji.

Pored profesionalnog života ovog pjevača,njegovih hitova i koncerata i nastupa pažnju privlači naravno i njegov privatni život. Iako Haris nastoji što manje u javnosti pričati o svom životu ili javno pokazivati detalje iz života svoje porodice ipak su česte price o njegovom braku, mjestu stanovanja, vili, autima i slično. Njegova supruga Melina, takođe dio estradnog života, pa je nemoguće da se o njihovom privatnom životu ne zna, ali i Melina nije taj tip koji voli previše da se promoviše svakodnevno u medijima, pa tako ovaj bračni par svoj zajednički život ipak uspijeva koliko toliko izdvojiti od javnosti.

A ono što je možda baš i isključivo vezano za Harisov imidž je svakako neizostavni šešir na glavi. Markantna pojava sa brkovima i šeširom se može vidjeti na svim njegovim albumima, spotovima kroz sve godine prisustva na estradnoj sceni.

Naravno,većina ljudi pretpostavlja da je razlog njegovog nošenja šešira manje estetski a više način da se pokrije frizura, odnosno nedostatak kose. Naime Haris Džinović još od mladih dana ima problema sa rijetkom kosom koja je godinama postajala sve rjeđa pa je daleko bolja i interesantnija varijanta bio šešir. A svemu tome ide u potvrdu i ova fotografija iz ranijih dana. Frizura tamo ili ovamo, Haris pored sebe ima jednu od najljepših žena koja je od njega mlađa čak 30 godina.