Kupovina grudnjaka je užasno iskustvo, pogotovo ako su vam grudi veće od prosjeka.

Ponekad postanete toliko očajni da isprobate grudnjak u gotovo svakoj trgovini, a svi žele pronaći onaj koji dobro funkcionira za vas. Stoga ne razmišljate o tome je li više žena isprobalo isti grudnjak prije vas, ili su se okupale ili ne. Vjerujete da je trgovina čista i održavana prema standardima, te da provjeravaju sve predmete prije nego što ih vrate službenicima i policama.

Ali, očito to nije bio slučaj u situaciji kada je tviterašica Natalie naišla na ovo, te je svoje iskustvo odlučila podijeliti sa svijetom.

Isprva je mislila da je napokon pronašla pravi grudnjak koji joj dobro pristaje i da bi ga trebala kupiti, ali budući da na njemu nema oznake, nazvala je prodavačicu da joj pomogne. Pokazalo se da na grudnjaku nema oznaka jer on zapravo ne pripada trgovini. Neko je jednostavno odlučio skinuti svoj stari grudnjak, ostaviti ga na vješalici i zamijeniti ga novim.

I svi znaju da mnoge žene doista rijetko peru grudnjak … tako da možete zamisliti koliko je grozno i ​​gadno čak i pomisliti da isprobate grudnjak kojeg je neko nosio ko zna koliko puta prije vas. Ali, pitanje je zaista – kako je moglo doći do takve pogreške. Čak i ako se ova prevara nije primijetila, kako jedan od zaposlenika nije primijetio da su na police vratili nešto što ne pripada njihovom brandu i već je nošeno?

Kako biste se snašli u ovoj situaciji?

Izvor: Lifestyledom.info

Preporučujemo