Probajte završiti ovaj test: Pronađite dvije skrivene mačke ispod 30 sekundi – Pozitiv Media

Probajte završiti ovaj test: Pronađite dvije skrivene mačke ispod 30 sekundi

Prestavljanjem vizuelnim stavrima vrlo četo se poigravaju sa našim umom te poremetiti ga.Današnjica nam donosi toliko savršnosti, da u većini stvari nemožemo da budemo sigurni dali je to stavrnost ili je samo fikcija. Najbitnije je da budete u potpunosti skoncentrisani, jer je moć percepsije takva da vam zna oslabiti, kada su ovakvi zadaci u pitanju, li samim tim vi ćete odma da i vježbanjem ovakvih primjeraka, uspijete da savladate sami sebe i da uspijete u zadanom zadatku.

Na fotografiji ispod možete da vidite jednu sasvim običnu porodicu, koja sjedi za slobodno vrijeme, gdje se idruže uz svoje kućne ljubimce, pa su skrivene dvije mačke jedno riješenje, koje vi trebate da nam kažee gdje se one nalaze. Slikar je uspio vješto da skrije mačke, koje se nalaze na ovoj prekrasnoj fotografiji.

Vaš zadatak je da ponađee dvije mačke koje su skrivene na ovoj fotografiji za manje od 30 sekundi ako ste te sposobnosti, au nastavku ćemo da saznamo dli ste uspjeli u ovom zadatku. Iskreno se nadamo se da ćete uspjeti date tačan odgovor na ovu zagonetku. Možete da poredite vaš odgovor sa ostalima a tako ćete najbolje naći odgovor na ovu zanimljivu zagonetku.

Ako ste riješenje pronašli za manje od 30 sekundi vi ste pravi profesionalac za ovakve stvari:

Nadamo se da ćete da budete iskreni prema nama a i prema sami sebi, da nam date iskren odgovor, a to je dali vam je bilo teško da pronađete dvije mačke, ako niste uspjeli u tome mi smo tu da vam olakšamo ovaj put, jer ćemo vam dati tačan odgovor.

Druga mačka je na  krilu od vlasnice koja je mazi kao što možete vidjeti.

Izvor : Dobar Dan.info

Leave a Reply