Novo

Prizor na srpskoj PIJACI zapanjio kupce! Svi gledaju šta piše iznad JAGODA i čude se! ŠTA JE BRE OVO?! (FOTO)

U današnjem članku imamo jednu nevjerovatnu priču koja nam dolazi iz Srbije, i koja je na društvenim mrežama privukla dosta pažnje korisnika, i koja je isto tako izazvala dosta polemike. nače smo navikli da na društvenim mrežama skoro svakodnevno imamo priliku da vidimo razne priče i situacije, koje ljudi postavljaju iz raznih dijelova svijeta. Naime radi se o tome da je na društvenim mrežama jedan prodavac na pijaci u Srbiji, koji je postao pravi hit, i to sve zbog natpisa koji je on postavio na svojoj tezgi.

Ovaj prodavač je riješio da svima udovolji, ali ne baš i onima koji previše pažnje obraćaju na padeže. Dakle on je kutijice jagoda obilježio tako što je napisao “domaća iz Grčku”. I pored ovoga još jedan detalj je korisnike uspio da nasmije, i to zbog toga jer je on htio da kaže kako je težina jednog pakovanja “oko 600 grama”, ali umjesto toga on je samo nacrtao oko.

Naravno da su komentari odmah počeli da se redaju ispod ove objave na Tviteru, pa su tako neki od njih glasili: “Važno je da su pravoslavne i sa ukusom girosa”, “Izgledaju fenomenalno, odlično mirišu, ali im je ukus kombinacija tikve i domestosa. Jeo za vikend, pa ono, iz prve ruke”, bili su samo neki od komentara. Evo i sami pogledajte kako je sve to izgledalo, pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.