Novo

Prizor koji se jednom viđa: Ana Brnabić u bikiniju, pogledajte kako premijerka izgleda na plaži (FOTO)

Premijerka Srbije, Ana Brnabić vrlo često se nađe kao jedna od glavnih tema u domaćim medijima, kako zbog njenih jako zanimljivih izjava koje ona ima, isto tako i zbog njenog privatnog života koji je itekako zanimljiv i koji mnogo interesuje domaću javnost. Dakle, ona negdje na samom početku svoje političke karijere i nije imala toliku podršku, a najveći “krivac”, jeste njeno se ksualno opredjeljenje, i to što je poznato da je ona dugi niz godina u zajednici sa njenom partnerkom Milicom.

Međutim, vremenom ona je dobila simpatije ali i povjerenje građana Srbije, jer zajedno u timu sa predsjednikom Aleksandrom Vučićem i ministrom finansija, Sinišom Malim, ona je uradila veliki posao kako za državu tako isto i za njene građane. Također, poznato je da su ona i njena partnerka Milica dobile sina o kojem se zajedno staraju i koji im je bio velika želja, pa kada sve stavimo na papir, možemo da kažemo da se premijerka ostvarila na svakom polju i da uživa kako u privatnom tako isto i u poslovnom životu.

Kao i svi ostali, i Ana je zajedno sa Milicom otišla na godišnji odmor gdje puni baterije za posao i sve ostale obaveze koje ima, a na društvenim mrežama se pojavila jedna fotografija koja je veoma zanimljiva. Naime, radi se o fotografiji na kojoj se nalazi premijerka koja je na gliseru, u kupaćem kostimu i sa nešto malo dužom kosom, i to je definitivno prizor koji se baš i ne viđa stalno. Ova fotografija je naišla na oduševljenje i pozitivne komentare, pa i sami možete da pogledate pa da nam vaša mišljenja ostavite u komentarima ispod.