I danas imamo jedno super zanimljivo dopisivanje za vas. Djevojka nikad nije sanjala o takvom odgovoru svog dečka.

Priznala je da je prevarila svog partnera, ali da se nije nadala takvom odgovoru, računala je na sve, ali za to sigurno nije bila spremna. Pogledajte što se dogodilo.

Danas imamo jako lijepo priznanje za vas. Muškarac iz Zagreba, koji ima samo 35 godina, ostavio je suprugu zbog ljubavnice koja je sedam godina starija, tek toliko. Toliko se zaljubio da je izgubio razum, ali sada žali zbog svog nesmotrenog poteza.

“Izgubio sam suprugu, koja je bila lijepa žena. Nije bilo zaista bolje, dobra i brižna, zbog ljubavnice koju sam imao a sedam godina starija od mene, s kojom sam je varao od ljeta 2015. godine, izgubio sam, apsolutno sve na ovom svijetu. Žena nije ništa znala, ili barem nije pokazala, ljubavnica je bila izrazito seksipilna, fantastična u krevetu i jednostavno joj nisam mogao odoljeti, odvela me do prve lopte, poput malog kunića, kao da ju je vodila jaka sila. Nisam se uopće mogao oduprijeti.

Prošlog ljeta čak sam se razveo sa ženom u nadi da ću započeti život s njom, ali ovdje sam, u najmanju ruku, pogriješio što sam poduzeo korake, košarkaški žargon. I ona je bila udana i obećala mi je da će i ona ostaviti muža.

Još uvijek me privlači, ali ne želim popustiti. Često se sjećam svoje žene i kako je plakala kad sam otišao, pa mi treba. Sad sam ostao sam, Bog me kaznio. Ni jedan dan ne prolazi zbog čega ne žalim zbog svoje žene i života koji smo imali. “

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo
Loading..