Showbizz

PRIZNALA MU EMOCIJE: Sakrili se od svih u dvorištu – MISLILI DA IH NIKO NEĆE ČUTI! Otkrila šta oseća prema njemu, a tek njegova reakcija (VIDEO)

Zadruga 5 je definitivno postavila neke norme koje ssu sasvim nove kod gledalaca širom regije, a retko će se pojaviti neki rijaliti program koji će ponoviti bar malo što smo mogli da vidimo u naselju u Šimanovcima. Tako je tamo jedna Miljana Kulić ostala u drugom stanju, te je rodila prvu rijaliti bebu, koja je dobila ime Željko, kojem je i kum baš šef celog projekta, Željko MItrović.

Đta reći za razbijene glave, afere, se ks scene bez ikakve cenzure koje smo mogli da gledamo u poslednjih par meseci. Šta još reći za mladu Milicu koja je maloletna i ima samo 17 godina, i koja je na startu ove sezone imala otvoreni se ks pred TV kamerama sa Mensurom Ajdarpašićem?

Šlag na karaju su svakako Dalila i Filip kji su ušli u emotivnu vezu koja je potkovana sa se ksom, a sve pred očima njenog supruga Dejana? Sada imamo jedan totalno novi par, nevena i Zola su se sinoć osamili i napokon priznali emocije jedno pred drugim. Verujemo, kako će Željko MItrović ponovo da ubaci Miljanu u Šimanovce, i onda ćemo tek da gledamo pravi haos od zadruge. Navijate li vi za ovu opciju, i kako gledate na ovu romansu, koja kako je krenula, mogla bi da bude jako ozbiljna priča.