Jedan rus koji se zove Anton Kudrecev je bio samohrani otac sa šestero djece. Prije nekoliko godina on je bio najsretniji čovjek na planeti kada je imao troje djece i ženu koja je bila trudna i nosila trojke.

Ali ovu divnu vijest zasjenio je jedan izuzetno strašan događaj, a to je da je njegovoj ženi bio ustanovljen raak. Suočila se sa veoma teškim izborom: spasiti svoj život ili život svojih nerođenih beba. Ona je na kraju izabrala djecu. Anton je tako ostao bez svoje predivne žene, sam sa šestero male djece.

Jedna lokalna ruska televizija je snimila i prilog o ovom čovjeku i njegovoj porodici, a nedugo nakon emitovanja Anton je dobio pozive i pisma mnogih žena koje su izrazile želju da žive sa njim i pomognu mu kod odgoja i vaspitanja djece.

Anton je od svih tih žena odabrao Ljudmilu, a na njihov prvi dejt je doveo svu svoju djecu da se svi lijepo mogu upoznati. Prijatno se iznenadio kada je vidio kako su brzo njegova djeca zavoljela Ljudmilu, ali i ona njih.

Ljubav se rodila istog tog momenta, pa su se njih dvoje riješili vjenčati. Ljudmila je već iz prethodnog braka imala jednog sina, ali to nije bio problem da se njih dvoje usele u kuću sa muškarcem i šestero djece. Rekla je da je na početku bilo teško, nije mogla sjesti od obaveza, ali joj je Anton maksimalno u tome pomaga. Par je čak nakon dvije godine braka riješio usvojiti još dvoje djece iz jednog sirotišta. Tako ova neobična porodica danas broji 11 članova.

Nakon što je nedavno ova priča bila objavljena na ruskoj televiziji mnogi građani širom ove velike zemlje donirali su sredstva da se ova porodica može preseliti u mnogo veću kuću. Ljudmila je ostala prijatno iznenađena kada je vidjela kako Anton dobro funkcioniše sa djecom, i kako su sva njegova djeca koju je dobio sa svojom preminulom suprugom divno odgojena i vaspitana.

Preporučujemo