Stories

Primorana sam da varam svog nesposobnog muža, a otkako smo u izolaciji samo želim da ga ostavim. Jedva čekam dan kada će ga smaknut korona, jer me moj dragi čeka. Mogu se stvari i ubrzati…

Jedna 48 – godišnja žena se nedavno na društvenim mrežama požalila jer kako kaže ne može dočekati dan kada će konačno dočekati da ostavi svog muža.

To the Woman Crying in the Hospital Bathroom - Her View From Home

“Moj muž je stariji od mene 5 godina, ali glumi da je glava kuće. Naređuje, sve uvijek mora biti po njegovom i ne poštuje me uopšte. Imamo tri sina, a ni prema njima se ne ponaša previše nježno i emotivno. Shvatila sam nedavno da on mene zapravo nikada nije ni volio. Čuvao me je samo kao trofej jer sam bila najzgodnija žena u gradu i time se ponosio. Ja sam par sedmica prije epidemija ovog virusa upoznala jednog 20 godišnjeg studenta sasvim slučajno u parku i zaljubila sam se do ušiju. Vidjelo se i na njemu da tu ima nekih varnica, sasvim sam sigurna. Smješkao se cijelo vrijeme, a u očima sam mu vidjela vatru. 

Dentures Turn Me On!” Meet The 30-Year-Old Man Who Only Dates ...

Kada sam saznala šta studira, zamolila sam ga da dođe jedan dan kod mene u stan da pomogne malo mom najstarijem sinu jer se muči u srednjoj školi sa nekim predmetima iz tog faha. Pristao je. Recimo samo da on nikada nije upoznao mog sina. Završili smo u krevetu i ja sam mu rado platila 20 eura za njegove usluge. Mislim da nikada nije vidio toliko novca u životu.

Ali, desila se korona i desila se izolacija, i ja sam sada primorana sjediti cijeli dan u kući sa svojim nesposobnim mužem koji me nervira kada me pogleda, a još više kada me ignoriše. Ja se istinski nadam da će uhvatiti nekako taj virus i umrijeti konačno, pa da ja mogu uživati sa svojim dragim. Mada, sigurna sam da se neke određene stvari mogu i ubrzati ako bude bilo potrebe za tim…” 

60-year-old mother of 7 kids falls in love with 22-year-old man in ...