Malo je onih koji se ne znaju za “Brittains Got Talent”, i male je onih koji se ne sjećaju brkate žene, domaćice, sa neuglednom frizurom koju su kada je stupila na scenu svi gledali sa primjesom gađanja i ismijavanja.  Međutim kada je zapjevala svima je momentalno začepila usta.

Pitate se sada gdje je ona danas, nakon svih tih godina?

Susan Boyle, kako se zove ona, je zaradila milione preko noći, a sada je otkrila i kako ih je trošila zadnjih godina i to – na sebe. Međutim, ostala je i dalje skromna, ne rasipa se svojim silnim milionima koje je zgrnula zahvaljujući tom jednom nastupu.

Susan je tokom svoje karijere zaradila preko 22 miliona funti otkad je prvi put nastupila u “Brittains Got Talent”. Ona danas ima 58 godina, izolirana od javnosti, ali tvrdi da je veoma štedljiva i da nije potrošila puno novca. Jako pametno troši svaki peni koji je zaradila, a ostala je da živi u svojoj staroj kući iako bi novcem mogla kupiti neku skupocjenu vilu. Kupuje sebi nešto skuplje samo jednom godišnje, otkrila je ona za jedan poznati britanski magazin.

Za isti taj magazin rekla je da je njena najskuplja imovina koju je kupila njena bunda, a nešto jeftinije je bio klavir. I to je to što ima od skupocjenosti.  Kaže da je uplatila sebi za polaganje vozačkog jer je uvijek htjela da vozi.

Da li ste vi čuli i vidjeli nastup koji ju je proslavio. Ako niste, možete ga odgledati u nastavku ovog teksta:

Preporučujemo