Plastična hirurgija danas je dobra za sve. Vrsni hirurzi (barem oni sa završenim redovnim državnim fakultetom) su na dohvat ruke i oni zbog velike konkurencije imaju niže cijene, pa plastična hirurgija danas može biti pristupačna. To osobito vrijedi za estradne zvijezde koje troše mnogo novca, da izgledaju ljepše. Morate biti iskreni i reći da je ponekad doista prevelika korekcija, tako da uopće ne izgleda ni približno kao ranije.

Danas vam donosimo neke balkanske zvijezde, koje su se u potpunosti promijenile u odnosu na početke njihove uspješne karijere. Počinjemo s popularnom Severinom, koja je nekoć imala mnogo veći nos i vrlo tanka usta, a danas je san mnogih muškaraca:

Pogledajte sada i Draganu Džajić kako je nekada davno izgledala. Prava maca bucka, koja nema nikakve veze s današnjim Draganom. Biste li ikada vjerovali da je ovo ona na slici?

Zorannah? Samo pogledajte kako joj je nos izgledao na početku karijere. Međutim, u solariju je bila jako posjećena, danas je mnogo ljepša, ali činjenica da je potrošila mnogo novca na korekciju usana.

Tamara Đurić se nije toliko promijenila, osim što se crno na bijelo vidi da je učinila dovoljno na svom licu, što nije imalo veze s tim razdobljem prije deset godina.

Nakon Tamare idemo do Tijane Aifon, koja je stvarno prevladala korekciju, a ne izgleda kao da je to bilo prije 6 do 7 godina.

I na samom kraju ostavili smo djevojku za koju ne znamo da li je prije ili sada još gora. Tijana Đuričić, šta ona to radi? Slažete li se s nama?

Preporučujemo
Loading..