Ispovijest Alice B. (25) je, blago rečeno, šokirala javnost prije par dana. Ono što je napisala zgrozilo je sve one koji su to pročitali, a uskoro ćete i sami shvatiti razlog zašto.

Ispovijest djevojke iz Manchestera prenosimo u cijelosti:

Pokušavala sam godinama dobiti neki dobar posao, ali nisam se uspjela nikad ostvarit na tom polju. Pitate se zbog čega? Nezadovoljna sam životom. Mogla sam biti uspješna žena, imati novca, posao i sve to. Ali?

Kada god bi se vraćala kući sa nekog intervjua (gdje bi me odbijali naravno) osjećaj razočarenja i bijesa je rastao kako sam se približavala kući. Jer tu se krio glavni razlog mog nezodovljstva, razlog zašto mi ništa u životu ne ide.

Tamo su bila moja djeca. Moja prokleta, vječito nezahvalna, derišta, moje jebe*e nesreće. Otkad su ušli u moj život, sve mi ide naopako, ali baš sve.

Kako je sve počelo pitate se?

Ja sam imala divan život. Svaku noć izlasci, zabave, provodi, prijatelji. Jedne noći sam u diskoteci završila sa jednim momkom, i 9 mjeseci kasnije život mi se pretvorio u pakao.

Da li možete razumjeti da ja, u 25. godini, u cvijetu mladosti, nemam život – ta dva pohlepna gotovana su mi uzeli svaku slobodu, i što je još gore – nije ih briga. Čak uživaju u tome.

Da se nisu rodilia ta dva monstruma, ja bih danas još uvijek izlazila u grad, provodila se po cijelu noć, imala možda i neki dobar i dobro plaćen posao, a ovako nemam apsolutno ništa. Život mi je u potpunosti propao.

Inače, u pitanju sa dva dječačića. Trebalo bi da imaju oko 4 godine do sada, ali nisam sigurna. I ne zanima me. ja samo brojim dane kada će mi iskočiti prilika da ih se zauvijek riješim, nek crknu – gamad prokleta.

I konačno sam dočekala taj dan – Bog mi se osmjehnuo, dao mi još jednu šansu.

Pozvao me je jedan od mojih bivših momaka i ponudio mi da živimo zajedno –  SAMI. On bi plaćao sve troškove živjeljanja i svaku noć bi izlazili na večere i zabave. Ne biste mi vjerovali koliko sam glasno vrisnula od sreće kada mi je ponudio to.

Preporučujemo