Lia Roze i Ava Maria Klements, iz Kalifornije, rođene su u junu 2010. godine i njihova su lica obišla svijet nakon što su objavljene njihove prve fotografije. Samo su pobijedili svojim velikim očima. Danas su njih dvije stare 8 i pol godina i kažu da su najljepši blizanci na svijetu.

Prije osam godina blizanci Lia Roze i Ava Maria Klements (Kalifornija) proglašene su najljepšim blizancima na svijetu. Amerikanke su na Instagramu dobile nevjerovatnih 139.000 pratilaca na Instagramu kada je njihova majka Jackie počela dijeliti njihove fotografije na društvenoj mreži. Svijet se ne može iznenaditi kako su lijepe, a one postaju svakim danom sve popularnije!

Njihova majka kaže da dobivaju brojne ponude raznih modnih agencija, a naravno, osim manekenstva, idu i u školu. Postali su poznati kao blizanci Klements širom svijeta, a već imaju ugovore s dvije modne agencije. Također su surađivali s brojnim časopisima i dječjim modnim markama nakon što ih je majka pitala žele li se baviti manekenstvom.

“Pričala sam sa njima i dala ideju da zamijenim modeliranjem njihove satove plivanja i plesa koje su imali svake sedmice. Nisam se iznenadila kad su skočile od radosti, jednostavno su željne započeti nešto takvo”, napisala je njihova majka na društvenim medijima.

Danas ih na Instagramu prati više od milijun pratilaca, a ljudi često u komentarima pišu da su djevojčice pomalo tužne po izgledima, ali njihova majka otkriva da je to daleko od istine. Kaže kako se njih dvije vole slikati i uživaju. Spojili su ugodno s korisnim jer im je već zajamčena karijera.

Izvor: ZB

Preporučujemo