Novo

PRIČALO SE DA JE MARIJA KULIĆ U VEZI SA BEBICOM: Miljana BRUTALNO odgovorila na skandalozne navode, svima uputila JASNU PORUKU!

Danas se za vas dotičemo naše javne scene , a Miljana Kulić je jedna od rijaliti zvezda koja je uspela da se istakne među poznatima. Naime , o njoj je se poslednjih meseci mnogo govorilo , a sve jer je njeno zdravstveno stanje bilo ugroženo nakon opracije smanjenja želuca . Naime , ona je sad adobro , te je konačno napustila bolnicu , a verujemo da ste već upućeni u situaciju da je ona doslovno vodila borbu za životom. Naime , ona je isprva boravila u Kliničkom centru u NIšu , a onda je prbačena u beograd , gde je boravila do pre par dana . Naime , njen izlazak su dočekali majka Marija i dečko Nenad Macanović ,a njihova sreća je bila jasno vidljiva.

Kako za vreme boravka nije bila aktivna na druptvenim mrežama , sada je se nakon izlaska ponovo aktivirala , pa je odgovorila svojim pratiocima na postavljenim pitanjima , te je istakla da joj je drago jer će njen sin konačno da ima pravog oca : “Upisaću Nenadovo ime na papirima gde bi trebalo da stoji ime Željkovog oca, zato što ga on 100 puta više voli”, rekla je ona, a onda se osvrnula i na period koji je za nju bio jako težak, a rekla je:- Znam da vam je bilo žao, a ja sam tek sada svesna da sam mogla da umrem… Imam noćne more zbog toga sada, ali sve je prošlo dobro na kraju. Smršala sam 22 kilograma i na specijalnom sam režimu ishrane, još uvek – rekla je Miljana, a onda dala reč Bebici koji je otkrio koji mu je trenutak bio najteži:

“Znam da vam je bilo žao, a ja sam tek sada svesna da sam mogla da umrem… Imam noćne more zbog toga sada, ali sve je prošlo dobro na kraju. Smršala sam 22 kilograma i na specijalnom sam režimu ishrane, još uvek”, rekla je ona, a onda se uključio i Bebica koji je rekao: “Stalno smo bili u bolnici, svima nam je bilo teško… Ali najgore je bilo kada smo pogledali u njen krevet koji je u jednom momentu bio prazan! Presekli smo se, mislili smo da se desilo najgore, a onda su nam rekli da samo žele da joj promene krevet i da je sa njom sve u redu…”, rekao je Nenad.