Zanimljivosti

PRIČA OD KOJE SE DIŽE KOSA NA GLAVI: Baka se slikala u staračkom domu, a iza nje je stajao muškarac – FRAPIRAĆETE se kada pročitate ko je ON! (FOTO)

Koliko puta ste na nekim veb starnicama koje se bave raznim misterija videli neke fotke ili video klipove koji se totalno ne mogu objasniti, i samim time nabacaju još veću misteriju u celu svoju priču. Naravno da je najveći hit slika, ona iz Irske koja je postala viralna, na kojoj je jedan irac postavio fotku svoje bake iz 1899 godine, na kojoj je bila sa još par prijateljica, ali je preko njenog ramena bila još jedna ruka, ali te osobe uopšte nije bilo na slici.

Kasnije su mnogi stručnjaci i analitičari radili analizu fotke, koja je bila orginalna, i videlo se da nije retuširana niti je bilo pšta rađeno na njoj, i na kraju se samo došlo do zaključka da je u pitanju duh, i ništa drugo. Sada, opet jedna slična priča, a radi se o naslovnoj fotki, koja je ruku na srce pomalo i sablasna.

Denis Rusvelova je ime gospođe na slici koja je imala 94 godine, a slika je nastala malo pre njene smrti, a kada je njena ćerka razvila film, na slici je videla čoveka koji je stojao iza nje. Njoj su se definitivno odsekle noge, jer je u pitanju bio njen otac koji je preminuo davne 1984 godine. Shvatila je da je duh njenog oca konstantno bio uz njenu majke, očigledno sve do same smrti.