“Prva stvar koju sam ja tada pomislio bila je da ja postajem mnogo star jer su svi ovi današnji doktori svake godine sve mlađi i mlađi, praktično djeca” izjavio je doktor Kent koji radi u bolnici u Palm Biču na Južnoj Floridi

Jedan sedamnaestogodišnjak se punih mjesec dana pretvarao da je doktor na odjeljenju ginekologije u bolnici u zapadnom Palm Biču. Prošlo je dakle mjesec dana prije nego što su ostali shvatili ko je on zapravo.

Njegova prevara je bila otkrivena tek kada se on sa “svojim” pacijentom predstavio doktoru Sebastijanu Kentu koji inače radi na odjeljenju ginekologije i akušerstva. U policijskom izveštaju je kasnije bilo navedeno da je tinejdžer bio u ordinaciji dok je doktor Sebastijan obavljao detaljni pregled.

“Prva stvar koju sam ja tada pomislio je da postajem stvarno mnogo star jer su svi ovi današnji doktori svake godine sve mlađi i mlađi, praktično sve su djeca”, izjavio je doktor Kent.

On je potom odmah pozvao obezbeđenje koje je zatim kontaktiralo policiju.
Bolnica je kasnije izjavila da mladić nije vršio nikakve neetične stvari na pacijentima i dodala je da su lokalne vlasti odmah bile obavještene i da je sada u toku istraga.
Majka tinejdžera je poslije izjavila da on nije bio nikada pod dejstvom nekih lijekova, a protiv njega nisu podignute nikakve optužbe.

Izvor: Kurir.rs

Preporučujemo
Loading..