Zanimljivosti

PRESTRAVLJENI roditelji doveli sina u bolnicu: Kad su na snimku videli šta je progutao, ZANEMELI SU! (FOTO)

Sigurni smo da ste do sada već dosta puta čitali slične priče poput ove. Pretpostavljamo da su roditelji naročito uplašeni kada vide ovakvu jednu priču jer odmah naravno pomisle na svoje maleno dijete.

Naročito dječaci znaju biti nemirni kada su ovakve stvari u pitanju. Ovaj mali dječak koji inače dolazi iz Kine isprobao je zanimljivu tehniku ​​kung fu-a i progutao olovku dugačku čitavih 18 centimetara.

Prema Daily Mailu, u kineskoj provinciji Henan roditelji, blijedi od straha i u panici su doveli svog sina koji je progutao olovku dok je radio domaću zadaću. Priznao je da je sve to vidio u svojim omiljenim filmovima o tehnikama kung fu-a i glumcima koje jednostavno obožava. Rekao je da je istu stvar htio učiniti odmah, jer su po tom pitanju apsolutno svemoćni.

Prema liječničkom izvješću, dijete je radilo domaći zadatak i misli su mu odjednom odlutale. U svojoj ruci je držao olovku, a onda se odjednom sjetio omiljenog filma u kojem ljudi gutaju mačeve. pa je i on to isto pokušao s olovkom, odmah je sve priznao svojoj prestravljenoj majci. Na rendgenu je slika odmah pokazala duguljast šiljati predmet u visini njegovog trbuha.

Imao je veliku sreću jer je vrh olovke bio okrenut prema gore, jer da je bio okrenut prema dolje, probio bi mu čitav probavni trakt.  Sve je dobro na kraju prošlo, rekli su kineski liječnici. Malac se sada osjeća vrlo dobro nakon operacije, liječnici i dalje apeliraju na roditelje da ne dopuste da djeca kopiraju ono što vide na televiziji od nekih superheroja.