Showbizz

PRESLATKA ELIF IZRASLA U PRAVU LJEPOTICU, NEĆETE JE PREPOZNATI: Od Malene Djevojčice Do PRINCEZE, MORATE VIDJETI

Svi znamo da su serije, tzv sapunice, vrlo popularne na ovim našim prostorima na Balkanu.

Sve je započelo krajem prošlog stoljeća s latino sapunicama, a onda se sve nastavilo s jeftinim indijskim serijama, a u zadnjih deset godina u našim su krajevima nekako najpopularnije turske serije i na ovom području bukvalno nema televizije, a da u svojoj programskoj shemi nema barem jednu tursku seriju, ili pak više njih.

Jedna od definitivno najpoznatijih i najpopularnijih serija u zadnje vrijeme bila serija Elif, ponajviše zbog preslatke djevojčice koju je glumila veoma mlada glumica Isabella Damla, rođena 2009. u New Yorku, a otac joj je poslovni čovjek i političar iz Amerike, dok joj je majka porijeklom iz Turske.

Najmlađa zvijezda jedne od najpoznatijih i najgledanijih serija u BiH “Elif”, Isabella Damla Guvenilir vrlo je aktivna i redovna na društvenim mrežama, pa je tako stalno dijelila sa svojim obožavateljima ili neke trenutke sa snimanja epizoda ove serije, kao i one momente koje je provela sa svojim prijateljima i sa članovi porodice. Iz tih slika se vidi kako je malo “Elif” izrasla u jednu pravu ljepoticu, a povodom svega toga novinarima je otkrila ove zanimljive stvari:

“Jako sam sretna zbog te serije, uživam u odlasku na snimanje. Naravno, tamo sam gotovo provela cijelo djetinjstvo. Ispali su mi svi mliječni zubi, u jednoj epizodi imam zub, a u drugoj već ne. Također uspijevam završiti sve školske obaveze na vrijeme, što je iznenadilo čak i mene samu. Idem u školu, a nakon škole idem na set snimaka, radim čak tamo domaće zadatke kad čekam svoju scenu. Imam dosta slobodnog vremena dok čekam da dođem na red, pa mogu raditi zadaću.”