Milica Pavlović, mlada i talentirana pjevačica, nedavno je izdala album koji je izazvao veliku pozornost. Unatoč svojem uspjehu, nedavno je javnost bila zaintrigirana fotografijom iz njenog djetinjstva koju mnogi nisu mogli odmah prepoznati. Milica je poznata i po incidentu tijekom jednog koncerta kada je prekinula nastup kako bi pustila 100 obožavatelja bez ulaznica da prisustvuju.Interesantno je da njen koncert u Areni priprema s velikim entuzijazmom. Nedavno je također organizirala “bijeli party” za proslavu svog 32. rođendana i izlaska albuma “Lavica,” na kojem su je mnogi obožavatelji proglasili grčkom božicom.

Jedna od zanimljivosti u vezi s Milicom je da nije imala kontakt s majkom, Mirjanom Đorđević, već više od deset godina. Njih dvije su se razdvojile nakon što su roditelji, Mirjana i Dragoslav, odlučili raditi u Švicarskoj. Kruže različite priče o razlozima njenog odlaska, uključujući nagađanja o zlostavljanju od strane oca.Milica je djetinjstvo provela s bakom i djedom na selu kod Leskovca. Njih dvoje su joj usadili tradicionalne vrijednosti koje i dalje cijeni. Unatoč tome što nije imala majku uz sebe, Milica je rasla s podrškom bake i djeda, koji su joj pružili svu potrebnu majčinsku ljubav i brigu.

U trenutku kada se fotografija majke pojavila na internetu, javnost je usporedila Milicu s njom, iako se nisu vidjele deset godina. Ovaj slučaj bacio je svjetlo na njihovu odvojenost i izazvao različite komentare i špekulacije o razlozima njihovog odvajanja.Milica je rijetko viđala majku posljednjih deset godina. Postoji nagađanje o razlozima njezinog odlaska, uključujući tvrdnje da je Miličin otac bio nasilan i da je majka otišla radi zaštite.