Zanimljivosti

Prepoznajete li OVOG političara sa slike? Danas pravi HAOS po Srbiji: Sa sarajevskom diplomom, pa KO JE ON?

Danas se malkice vraćamo u prošlost, igrat ćemo jednu super zanimljivu igru, pogodite ko je ovo na slici?

U zadnje vrijeme puno se poznatih osoba jako promijenilo, pa je vrlo teško prepoznati ko su na slikama koje su u ponudi. Ali, imamo i osobu čije su crte lica ostale iste i ne mijenjaju se ni na koji način, pa je vrlo lako pogoditi ko je zapravo na slici iako je ta osobu tu barem 30 godina mlađa.

Za danas vam prezentiramo vrlo popularnog srpskog političara koji je inače porijeklom iz Bosne i Hercegovine, konkretnije iz Sarajeva, na koje je poslije bacao drvlje i kamenje. Tamo je i završio svojevremeno fakultet i to s vrlo visokim ocjenama, sve na vrijeme. Potiče iz  radničke porodice, otac je radio u željezari, dok mu je majka bila domaćica.

Nije bilo vremena za popravne ispite i ponavljanja godine, otac je bio veoma strog i morao je jako puno učiti i raditi. Takva su bila poslijeratna vremena i on je ozbiljno i naporno radio na svom imidžu budućeg političara. Ili, bolje rećo “politicaVa”.

To je, naravno, Vojislav Šešelj, koji je osnovao svoju radikalnu stranku, i to nakon što ga je Haški sud pustio jer je navodno smrtno bolestan. Prethodno je sjedio 3 godine u Haagu, obzirom da se radi o osuđenom ratnom zločincu.

Vjerovali ili ne, Vojislav Šešelj imao je ssvega 25 godina na slici, a na Pravnom fakultetu je diplomirao s prosjekom 8,23! Ostat će upamćen po svojim biserima koje je radio u Haškom sudu, sjetimo se malo tih dana: