Novo

Prepoznajete li našu PEVAČICU? Sada gazi sedmu deceniju i izgleda sasvim DRUGAČIJE (FOTO)

U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se naše javne scene , te svakako javnih ličnosti koji su često glavna tema brojnih tabloida i medija.  Naime, poznato je da je za vreme bivše Jugoslavije rođeno mnogo zveezda , nebitno da li bile one glumačke ili pevačke scene . Nekolicina njih je uspelo da se zadrži na estradnom nebu , dok je dosta njih slava progutala , te su nakon nekog vremena nestali iz javnosti . Zasigurno oni koji su svoju karijeru uspeli da zadrže i do dana danas , iza njih je mnogo truda i rada , te danas važe da jedne od najpoznatijih pevača , koji mnogim mladim naraštajima predstavljaju uzor. 

Upravo danas vam pišemo o jednoj , pa ako je niste prepoznali , u pitanju je Snežana Đurišić , a koja je u mladosti izgledala totalno drugačije. Pevačica Snežana Đurišić karijeru gradi već decenijama isključivo svojim talentom. Ipak, iako je dugo prisutna na estradi, malo ljudi zna kako je izgledala u mladosti. Upravo na ovoj fotografiji vidite kako su izgledale mlade pevače nade , bez botoksa , silikona , što je danas jako retko za videti , a slika je nastala kada je Snežana tek započinjala svoju karijeru.

Dakle , jasno je vidljivo da je Snežana je tada imala smeđu kosu, sa jako malo šminke na licu, koje je i dan-danas bez estetskih intervencija. “Кleo se, kleo”, “Između mene i tebe, tama”, “Кuće male”, “Ti bi mog’o da me spasiš”, “Ti, ona i ja”, “Zoro, sestro”, samo su neki od hitova koji su je proslavili , a koji su ostali i danas rado pevani hitovi , kao i rado slušani.