Novo

Prepala ih otrovna ZMIJA u dvorištu, a onda ju je POJEO neko jači: U šoku su slikali predatora! (FOTO)

U nastavku današnjeg članka pisat ćemo o jednoj jako zanimljivoj temi , a koja je sastavni deo kao pojava ovakvog vremena kakvo je danas . Dakle , period je kada se priroda budi, pa samim tim imamo i jako čestu pojavu mnogih gmizavaca , a koji su se od zime krili do skora , te svakako je tu dosta onih koji nikako nisu poželjni za videti . Jedna od svakako najomraženijih jeste zmija , a od koje se strahuje diljem sveta , jer imamo onih manje opasnih , kao i onih čiji otrov može da vas usmrti u sekundi.

Naime , kod nas je normalno da na nekim zabačenim mestima vidite po koju zmiju , jer jse one često pojavljuju gde su glodiri ,a kako znamo to im je hrana. Na neki način možemo da odahnemo jer nemamo pitone i anakonde kako je to u drugim krajevima sveta , ali ipak strahujemo i od manjih. Upravo danas vam donosimo jednu priču koja je se desila u Australijui , a radi se o okršaju koji je se desio između zmije i jednog neubičajenog predatora. Znamo svi da Australija obiluje kojekakvim opasnim životinjama i da je to norma tamo, tako da vas ova priča ne bi trebala puno začuditi. Jedan zmijolovac po imenu Jamie Chapel je po pozivu došao da ukloni zmiju iz dvorišta i imao je šta vidjeti.

Naime , gospođa koja ga je pozvala u dvorištu je primetila jednu od najotrvnijih zmiaj koje postoje na svetu , te je odlučila da pozove nadležne da je ukolne . Međutim , dok je strulnjak stigao žaba je u potpunosti progutala zmiju , pa čak i pored činjenice da ju je zmija nekoliko puta ujela.