PREMIJERKA ŽESTOKO NAGAZILA EUROPU: Oni nas optužuju za BRUTALNOST – Sad će videti ŠTA JE SNAGA ALEKSANDRA VUČIĆA! Kontroverzna izjava ostavila SVE BEZ TEKSTA (FOTO) – Pozitiv Media
Novo

PREMIJERKA ŽESTOKO NAGAZILA EUROPU: Oni nas optužuju za BRUTALNOST – Sad će videti ŠTA JE SNAGA ALEKSANDRA VUČIĆA! Kontroverzna izjava ostavila SVE BEZ TEKSTA (FOTO)

Svjedoci smo da se Srbija u posljednjih nekoliko dana našla na svjetskoj tapeti, ali naravno ne po dobrome. Prvo povećanje broja zaraženih. U Beogradu ima oko 80% zaraženih u cijeloj državi.


Upravo iz tog razloga predsjednik Aleksandar Vučić se obratio naciji i najavio policijski sat za vikend, što je naravno dovelo do negodovanja graqđana koji sui svoje negodovasnje pretvorili u proteste koji se već četvrti dan za red odvijaju u prestonici Srbije.
Ono što je zabrinjavajuće jeste da su ovi protesti obilježili nasilje između polcije i demonstranata, a kada je vidio da je đavo odnio šalu Vučić se obratio naciji i rekao da policijskog sata neće biti i zamolio građane da ne izlaze na proteste iz epidemioloških razloga.

Povodom ovoga obratila se i premijerka države Ana Brnabić koja je rekla da su ovi protesti pokušaj državnog udara i da neće uspjeti u tome, te da će se ona svim silama truditi da sačuva stabilnost države.

Kako vi ovo komentarišete?