Novo

Premijerka Brnabić se HITNO oglasila: VUČIĆU prete, dešavaju mu se iste stvari kao Đinđiću a znamo kako je on završio! “Mislila sam da ga ljudi više vole i poštuju, ovo je sramotno”

Događaji u Srbiji bili su dosta burni u posljednjih par mjeseci. Pored činjenice da se, kao i sve druge zemlje na svijetu, morala suočiti s pandemijom koronavirusa, koja traje i danas, ali sada je epidemiološka slika donekle povoljna, Srbija je imala izbore i prosvjede, a sada su glavna tema pregovori s Kosovom i događaji u Crnoj Gori.

Premijerka ove zemlje Ana Brnabić u zadnje se vrijeme daleko manje pojavljuje u medijima jer je bilo puno posla u Vladi, a jučer je gostovala u emisiji u kojoj je pričala o aktuelnoj situaciji u Srbiji i Crnoj Gori, ali i u čitavoj regiji. Zna se koliko je odana i lojalna predsjedniku Vučiću i kako ga uvijek brani, pa ni sada nije bilo drugačije.

Naime, obzirom na stanje u Crnoj Gori koje je prilično turbulentno, zbog čega mnogi strahuju od totalne eskalacije, Ana je kazala da se o događajima u Crnoj Gori puno spominju Srbija i predsjednik ove zemlje Aleksandar Vučić, a naročito ju je uznemirilo što je Milo Đukanović kriv za svoj poraz okrivio baš Vučića i Brnabićku smatraju da je to za njega velika pogreška.

Ona vjeruje da on samo traži krivca za svoj politički poraz i to u drugima, a ne u sebi, a ovom je izjavom praktično metu stavio na čelo predsjedniku Srbije. Kazala je da ionako lošu situaciju mediji još više podgrijavaju i da bi mogla završiti vrlo loše jer su se slične stvari dogodile i pokojnom Zoranu Đinđiću, koji je na kraju ubijen dok je obavljao funkciju premijera u ovoj državi.

“Vjerovala sam i mislila da našeg uvaženog predsjednika više vole i poštuju. Ovo je zaista sramotno. Razočarana sam.” kazala je Brnabić.