“Prostitucijom se bavim 31 godinu i za to vrijeme sam “usrećila” više od 50 000 muškaraca, a sada, nažalost, jedva imam šta jesti.

Nikad nisam koristila zaštitu i rodila sam desetoro djece. Nisam ih željela ubiti pobačajem, ali dala sam ih drugim bračnim parovima kako bi nastavili svoj život.”

Ovako započinje šokantno priznanje prostitutke Vide Kokić (48), koja sada živi u rodnoj Loznici. Kokić otkriva da je zadovoljila desetke hiljada ljudi svih vjera i nacija i da je u posao uložila gotovo milijun eura, što je nažalost potrošila, tako da sada nema šta za jesti.

Vidu je na kružnom toku u Loznici dočekala ekipa srpskog medijskog časopisa, koje je već desetljećima njezino radno mjesto i gdje je svi već jako dobro poznaju. Svoju sirotu ispovijest započela je objasnivši kako se uopće upustila u ovaj posao.

“Sa 17 godina porodični prijatelj me odveo u Italiju, navodno na čuvanje djece, ali nigdje blizu toga. Naravno, to je bila laž za moju porodicu i on me je odmah natjerao da zakoračim na ulicu i budem prostitutka. Jednom kada se upustite u ovaj posao, nema povratka. Iskreno, to je bio sjajan posao za mene, jer sam tada zarađivao astronomske brojeve. Noću sam znala da mogu zadovoljiti 30 muškaraca i zaraditi 16 000 maraka, vjerovali mi ili ne. Spavala sam s ljudima svih vjera i nacija, od Afganistanaca i Pakistanaca, preko Indusa i Kineza, do Amerikanaca, Rusa i svih evropskih naroda.

U Srbiji sam imala nekoliko kupaca dnevno, zarađujem 60 maraka (30 eura) i super je. Međutim, puno sam potrošila i nisam bila svjestan da godine prolaze. Prolila sam sav svoj novac i sada moram raditi ovako i radit ću dok ne umrem jer svoga hljeba nemam cijelo vrijeme. Ja sam na sebe ponosna, i svaka žena treba da mi zavidi.” rekla je Vida.

Preporučujemo