Zanimljivosti

Predrag UDARIO na Daniela! “Objaviću dokaze da si pedofil!” Ne pregovaram sa teroristima, veliki SUKOB srpskih gejeva(FOTO)

U zadnje vrijeme je LGBT populacija dobila totalno zasluženi medijski prostor i konačno su izašli iz medijskog mraka u kojem su živjeli svo ovo vrijeme.

Oni su se oslobodili po svakom osnovu. Ranije je biti gej bilo taboo tema, morali su se kriti jer bi bili osuđeni od strane društva. Naravno, na ovim konzervativnim i staromodnim prostorima to se nije pretjerano promijenilo, ali barem sada imaju veća prava.

Zbog svega što se danas događa, a naročito sa ekspanzijom interneta i svijesti generalno, naročito u nekim modernijim i progresivnijim državama, oni su doživjeli, možemo slobodno reći, renesansu. Gej parade održavaju se u sve većem broju gradova širom svijeta, iako je to još uvijek na ovim prostorima na nešto manjoj razini, ali i mi postepeno držimo korak sa ostatkom svijeta.

U današnjem tekstu vam donosimo jednu veoma interesantnu priču koja nam stiže iz Srbije.

Predrag Azdejković, slavni novinar, kolumnista i jedan od najpoznatijih LGBT aktivista sa ovih prostora, nedavno je na Twitteru objavio kako nikako nema namjeru ili želju pregovarati sa teroristima. Naime, on je objavio status gdje dobija konstantno prijetnje da je on pedofil, što uopšte nije ni blizu istina. Daniel Pinter, još jedan LGBT aktivista iz Mađarske, tvrdi da on ima navodno čvrste dokaze da je Predrag pedofil, te da će ih iznijeti u javnost.

Sve je počelo sa “od*ebi” sa Predragove strane, da bi na kraju nastao pravi medijski rat. Jedna Predragova prijateljica je savjetovala da se sve to fino prijavi policiji, obzirom da bi mu ovo moglo jako ugroziti ugled, ali i njegovu poziciju u društvu koju je svojim marljivim radom stekao.

Šta vi mislite? Kako bi ovo moglo da se završi?