Novo

PRE NEGO ŠTO JE UPOZNAO DEVOJKU SAKRIO JE OD NJE BOLNU ISTINU: Sada ne može da dođe SEBI od ŠOKA koji je VIDEO

Kada je reč o braku ili vezi , svakako je u oba slučaja povjerenje najvažnije , ali šta se desi kada se ono izneveri ? Naim e, jedan čovek je upoznao ženu od 43 godine , a sa kojom je uplovio u vezi , a koja je onda poprimila ozbiljan karater , te su krenuli nenadani problemi. Kako je on u svojoj ispovesti ispričao , ona je imala 3 godine kada ju je upoznao , pa je rekla da ne želi decu , a sve jer je smatrala da je vreme za roditeljstvo prošlo. S obzirom da je on imala takav stav , on joj nije rekao za vazektomiju kojoj se podvrgao pre nego su se upoznali.

Tako je on ispričao : “Problem je u tome što ja znam da ne mogu da ima decu budući da sam uradio to što sam uradio, a ona mi je upravo saopštila da je trudna! Toliko je bila srećna što će se ostvariti u ulozi majke, iako u poznijim godinama, da sam se pravio kao da se i ja radujem”, rekao je.

Potom je nastavio : “Ne znam kako da joj kažem da znam da dete nije moje pošto sam uradio vazektomiju. Takođe ne znam sa kim me je sve varala, ali nije mi to više ni bitno. Jedino ne želim da je izgubim. Razmišljam da se pravim kao da je dete moje. Želim da pokušam da ga zavolim kao da zaista jeste moje iako znam da nije, kako je ne bih izgubio. Hteo sam i o brak sa njom”, dodao je . Ostatak teksta ovde.