Novo

PRE NEGO ŠTO JE OŽENIO ANU, ŽIKA JE VOLEO NAŠU VODITELJKU: Sve je PUCALO, a ona se POSLE RASKIDA nikad nije UDALA

Naime , pre nego je Žika Todorović upoznao svoju suprugu Anu , on je važio za jednog od miljenika kod žena , a proslavljenog glumca su obožavali svi , pa i tinejdžerke . Naime , među njima je se našala i Suzana Zlatanović , a koja je medijsku karijeru izgradila kao Luna Lu. Suzana i Srđan su se upoznali na novogodišnjoj zabavi, ali su počeli da se zabavljaju tek pola godine kasnije.

– Tada je “rejv Barbika” poželela da joj Božić Bata ili Deda Mraz donese ljubav upakovanu u srebrnu foliju bez mašne. I tačno u ponoć ispunila mi se želja. U momentu kada su svi podigli ruke u vazduh slaveći dolazak najluđe godine koju je nas pedeset proživelo u snoviđenju sajber tehno hevena Srbije 1995. Pogled mi je slučajno pao na njega i namerno na njemu ostao prikovan. On je bio Srđan Žika Todorović, tinejdžerska zvezda i nesvakidašnje talentovan bubnjar koga znam ceo život. Osmehnuo se poput dečaka i Luna Lu se zaljubila – prisetila se voditeljka jednom prilikom.

Nakon šest meseci od tog trenutka oni su stupili u vezu. – Šest meseci kasnije, na Adi Bojani, na desetodnevnom čil autu, u pauzi rejvovanja, ja sam u njegovom apartmanu uz sedmostruki kampari pokušavala i sebi i njemu da objasnim da ja više ne mogu da trpim njegovo odbijanje i da odlazim u zagrljaj drugom, mlađem, višem, snažnijem, uzbudljivijem mladom ratniku koji je najlepše na svetu i u cugu izvodio 150 sklekova na pesnicama – pričala je svojevremeno Luna Lu, prenosi “Mondo”.