Novo

“Prase grokće sve dok se dobro ne ispeče, a ja sam majstor za roštilj i ražanj” Željko Mitrović RASKRINKAO Baku Praseta, sve LAŽI jutjubera na jednom mestu! SPOMENUO I KIKU! (FOTO)

Kako ste i sami mogli da zaključite, u nastavku današnjeg članka se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a riječ je o sukobu između vlasnika Pink televzije Željka Mitrovića i poznatog srpskog jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase. Prije nekoliko dana oni su počeli rat putem društvenih mreža, a kako stvari stoje, ovo je tek početak.

Željko Mitrović gostovao je u jutarnjem programu kod Jovane Jeremić, i on je tu odlučio da otvorio pandorinu kutiju kada je u pitanju Baka Prase, pa je tako on rekao sljedeće: “On je u lajvu u pripitom stanju rekao da mu ja dugujem neke pare, ja sam ga pozvao, on mi je rekao da mu dugujem pare, ja sam pozvao firmu koja mi je rekla da je on uradio manje 20% od onoga što smo se dogovirili. Ja sam mu rekao da on meni zapravo duguje pare, niti ga ko juri, niti ga zovemo, ali mi možemo da ga tužimo za iznudu”, rekao je on, pa je nastavio:

“Ono što će biti u dokumentarno filmu, koji radim zato što mislim da kriminal na internetu i iživljavanje nad maloletnicama. Rešio sam da napravim film koji bi pokrenuo, pokušavamo da nađem,o i sa Guglom rešenje za iživljavanje nad maloletnicima i uticaj na njihov razvoj preko interneta. U tom filmu će biti dokazi o njegovom ne plaćenom porezu, ljudi koji su mu davali keš, kakvu imovinu ima. Naravno da ćemo se baviti razlozima zašto se Kika ubila. Ko je navukao na drogu, ko je navukao na kokain, sa sve sagovornicima i očevicima…” Ostatak teksta pročitajte ovde.