Katarina Grujić zabrinula je mnoge kada je preko Instagrama objavila da se ne osjeća dobro, a tek kad je odgodila svoj nastup u Sarajevu, a onda i sve one ostale zakazane kasnije za august… fanovi su bili zabrinuti, a nedavno je objavila da ima problema s bubrezima i da je  to opasno.

Unatoč mnogim gradskim pričama da je u pitanju pad imuniteta, pjevačica je završila u bolnici zbog ozbiljne infekcije bubrega i napisala je javno.

Kako je istaknula, ona je bi bila na terapiji i bit će do daljnjeg oporavka.

“Hvala na zabrinutosti, ne mogu trenutno govoriti. To je ozbiljna infekcija bubrega i sada sam u bolnici, na terapiji do daljnjeg” – rekla je Katarina.

Pjevačica Katarina Grujić hitno je hospitalizirana prije dva dana zbog jake upale bubrega. Naime, kako ‘Kurir.rs’ doznaje, pjevačica se posljednjih mjesec dana ne osjeća dobro, ali budući da je stalno na bini, nije imala vremena otići liječniku.

Međutim, njezino se zdravstveno stanje nedavno pogoršalo i nakon što je Grujić prije dva dana otišla kod liječnika zbog nepodnošljivih bolova.

Prije nešto više od mjesec dana, ona se počela žaliti da se ne osjeća dobro i da nešto nije u redu s njenim tijelom. Nakon što je puno radila od početka ljetne sezone, uspjela je dobiti jake bolove u leđima, bolove u trbuhu i stalni umor prehladama i stalno je bila pod napadima virusa. Iako joj se stanje iz dana u dan pogoršavalo, nije željela vidjeti liječnika, uvjerena da ništa nije strašno.

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo
Loading..