Srpski glumac Sergej Trifunović napustio je binu usred predstave “Utopljena duša” u Beogradskom dramskom pozorištu nedavno, nakon koje su gledaoci bili prinuđeni da hitno napuste dvoranu. Prve informacije kažu da mu je pozlilo.

Predstava, koja je inače u režiji Bobana Skerlića, je trebala da bude postavljena u Beogradskom dramskom pozorištu, ali nakon samo deset minuta jedan od glavnih glumaca, Sergej Trifunović, napustio je binu, nakon čega je cijela predstava bila prekinuta. Odmah za njim, ostatak glumačke ekipe napustio je također binu, a nekoliko minuta poslije je objavljeno da se Trifunović ne osjeća dobro. Izašao je pred publiku sa visokom temperaturom.

„Naša predstava je nažalost prekinuta, jer se nakon nekoliko minuta Trifunoviću odjednom slošilo. Za sada ne postoje nikakve detaljnije informacije o tome šta bi mogao biti tačan uzrok“, objasnili su u Beogradskom dramskom pozorištu.

Takođe su dodali da će naredne dvije predstave odnosno prikazivanja biti otkazana i da će sve naredne predstave zavisiti isključivo od glumčevog zdravstvenog stanja. Sergej je kratko samo rekao medijima: „Bolestan sam, u krevetu sam. Molim vas razgovarajmo sutradan.” Još uvijek nema nikakvih tačnih informacija o tome šta bi ga moglo natjerati da se loše ponaša na sredini jedne scene.

Poznato je da je poznati glumac u posljednje vreme jako aktivan na političkoj sceni i da su ga pratile mnoge ružne stvari koje su mu se posljednjih nekoliko mjeseci dogodile. Poslednji gaf dogodio se prije samo nekoliko sedmica kada je svojim automobilom udario u gradski autobus i pobjegao potom sa mjesta nesreće. Neki su ga čak tada optuživali da se u to vrijeme drogirao.

Preporučujemo