Showbizz

Poznatoj voditeljki šlic došao do pupka: Samo što je prekrstila noge, sve krenulo: SVI u studiju odmah pogledali DOLE (FOTO)

U Srbiji imamo ogroman broj poznatih voditelja i voditeljki koji osim svoje rječitosti i oštrog uma imaju sjajan izgled i gledatelji ih jako vole.

Dea Đorđević, Sanja Marinković, Jovana Joksimović samo su neke od njih, a u ovu elitu definitivno spada i Irina Vukotić, koja je vrlo profesionalna i bavi se ovim poslom već jako dugo.

Ona je počela još 2000. godine, kada je na svom trećem kanalu započela državnu televiziju. Odatle je otišla da radi na produkciju Emotion, gdje je vodila emisiju “Sve za ljubav” koja je bila vrlo popularna, a poslije toga je vodila i poznati reality show Big Brother. Zanimljivo je da je, vodeći Big Brother, također pronašla svoju veliku ljubav, a kasnije se udala za jednog od takmičenja ovog reality showa.

Sava i ona zavoljeli su se nakon što je on napustio ovaj reality i vjenčali se. U braku su dobili kćer kojoj su dali ime Iskra. Njihov brak, međutim, nije dugo trajao i razveli su se par godina kasnije. Irina sada radi kao voditeljica jutarnje emisije i izgleda još zanosnije i ljepše nego kad je bila daleko mlađa.

Omiljena je i zato što je uvijek bila jako skromna i prosta te prikladno odjevena i ponašanje joj je bilo na mjestu. Iznenadila je većinu u jednoj emisiji jutarnjeg programa svojim izazovnim stylingom, a na sebi je imala crnu suknju koja je bila dosta duga, ali je imala šlic cijelom dužinom. Prekrižila je noge u jednom momentu i patentni zatvarač otkopčao se gotovo do kraja i vitke su joj noge bljesnule.