Showbizz

Poznati voditelj šeta MLADU DEVOJČICU, ma otac joj može da bude! LJUBAV NA PRVI POGLED, ONA ne može živeti bez NJEGA…(FOTO)

U ovo današnje, moderno, vrijeme postala je zapravo sasvim normalna pojava da u svijetu poznatih ličnosti viđamo veze i brakove između osoba gdje je starosna razlika, blago rečeno, ekstremna.

Tako imamo dosta brakova gdje je recimo muškarac stariji od žene nekih 20 i kusur godina, pa čak i negdje i 50 godina stariji, ali i obrnuto. Dosta puta se pisali već o ovome, a u ovom današnjem tekstu imamo jednu pravu poslasticu za vas.

Popularni peja je jedan od najpoznatijih voditelja na ovim prostorima. On se proslavio kroz Zvezde Granda, ali na samom početku svoje karijere je prolazio kroz jako težak period. Ali, ulazak Saše Popovića u njegov život sve je promijenilo. Da li ste znali da je njegov prvi posao zapravo bila vožnja taksija, a on to nikada nije krio od javnosti.

Sada već davne 1998. godine započela je sa radom Grand Produkcija, a Brena i Popović su se tad sjetili Peje te mu dali priliku da postane jubilarni prvi voditelj njihove popularne emisije Grand Show. Poslije je radio i na DM Sat televiziji čiji je vlasnik Dragana Mirković, a tu je radio pune 2 godine, pa je poslije “obletio” i neke druge privatne tv kuće u Srbiji,

Radio je tako još na Pinku, Happy televiziji, Palmi. Paja je zaista bio veoma poznat kao voditelj. Njegova prva supruga bila je pjevačica Zlata Petrović od koje se razveo, a sa njom ima i jedno dijete. On je danas u braku sa Draganom Kačavendom koja je čak 25 godina mlađa od njega, a vjenčali su se 2017. godine na Ibizi.