Boško Obradović, jedan od lidera opozicije u Srbiji i aktuelni predsjednik Dveri je objavio svoju vaskršnju čestitku za sve one ljude pravoslavne vjeroispovijesti koji su ovih proteklih dana slavili Vaskrs.

Sapunica se nastavlja! Boško Obradović PATOSIRAN! Napao ga kolega ...

On je tom prilikom u statusu govorio o navodnom budućem ujedinjenju Srbije, Crne Gore i Republike Srpske i da će svi da budu zadovoljni time, te da će nastati tako jedna zajednička država.

“Hristos vaskrse braćo moja i sestre Srbi. Moja želja je da naša generacija što prije dočeka da će Srbija, Crna Gora i Republika Srpska da postanu jedna zajednička država. Ja obećavam da ću učiniti sve što trebam, bez obzira na način, da se to desi jer to svi želimo. Neka nam vaskrsne i neka nam se nacionalna ideja konačno ostvari. Sve se treba vratiti na staro. Crna Gora i Republika Srpska se trebaju vratiti tamo gdje pripadaju.” stoji u statusu koji je on objavio na svom Twitteru.

15 minuta" - Boško Obradović - YouTube

Naravno, očekivano ovu su poruku na Twitteru dočekali sa podijeljenim reakcijama. I dok su neki nacionalisti pozdravljali ovu izjavu, hvalili Obradovića govoreći kako će se to stvarno dogoditi prije ili kasnije, drugi su se usprotivili. Očekivano su reakcije iz većeg entiteta u Bosni i Hercegovini, ali i iz Crne Gore bile krajnje negativne, gdje su brutalno i krajnje degutantno izvrijeđali ovog političara zbog njegove izjave, za koju kažu da je u najblažem riječniku mogućem, neumjesna.

Šta vi mislite o svemu tome? Vjerujete li da će se ovo jedinjenje nekada desiti? Da li ste na strani Boška Obradovića? Napišite nam u komentarima.

Бошко Обрадовић (@BoskoObradovic) | Twitter