Svi su u nevjerici pročitali što je napisao!

Jedan srpski pjevač dugo se bori s bipolarnim poremećajem. Nedavno je objavio poruku u kojoj kaže da se prebacio na Islam i da je tamo našao svoj spas. Kaže da prije nije puno vjerovao, a sada je čak promijenio ime. Prije se zvao Bojan Tomović, a sada mu je ime Ammar, što na arapskom znači život.

Kaže da je na novu vjeru prešao još u junu, u podne, ali rijetko je to ko znao, osim Hanke Paldum i Miljane Kulić. Sada je to javno obznanio, a svi su u nevjerici zbog njegove poruke.

Konkretno, napisao je da je religija prisna stvar, ali je želio da nekoliko mjeseci ne bude agnostik, već je prešao na islam. Napisao je da više nema Bojana Tomovića i da sada postoji samo Ammar Mostrokol.

Kaže da je odabrao ime Ammar jer to znači Život, iako, naglašava se, većina ljudi pogođenih bolešću na kraju uzima sebi život.

Ima volju za životom i borbom, unatoč svemu što ga još uvijek ta želja nekako gura, a sada je došao na ideju da promijeni ime. Možda će se osjećati tako dobro. Ne gubi nadu, iako je mnoge odvezao na svoju bolest, mnogi od njih su ga možda napustili.

Mediji su također pisali da je rekao svojoj ženi da ga napusti jer s njim to neće moći učiniti.

Ono što je objavio prenosimo u cijelosti. Nažalost, ovaj je pjevač prekinuo karijeru, ali iza njega ima puno hitova na koje je ponosan, snimio je mnogo hitova.

Preporučujemo