Showbizz

Poznati srpski glumac ljubi 32 godine mlađu studenticu, DEDA JOJ MOŽE BITI! Procurile SOČNE slike u javnost(FOTO)

Puno puta smo za ove naše članke imali temu poput toga kako je kad je muškarac puno stariji od žene.

Nekad je to bilo pitanje iskustva i muškosti samih muškaraca, ali danas je to ipak mnogo drugačije, jer žene danas više ne vide te drastične ogromne razlike koje su znale biti 30 ili 40 godina, a ispada da je to na kraju samo materijalna korist.

Tako je poznati srpski glumac Nebojša Kundačin, koji inače ima 59 godina, ušao u jednu strastvenu emotivnu vezu s mladom djevojkom, studentom koja je čak 32 godine mlađa od njega. Ona se zove Marija Skočović i imala je do sada redovno predavanje na Glumačkom fakultetu, imala je redovan čas na pozorišnim daskama, a tamo je Nebojša imao jednu probu za svoju novu predstavu. Bila je toliko fascinirana njegovom glumom i stilom, da je počela dolaziti na njegove predstave.

Tada se polako odvažila, prišla mu i imala dosta pitanja o samoj glumi. Tada je Nebojša predložio da se nađu na jednoj kafi kako bi ona dobila odgovore na sva moguća pitanja koja je imala za njega. Kaže da je bila iznenađena arsenalom svojih pitanja, a on jednostavno nije mogao vjerovati da mlada buduća glumica može već tako zrelo razmišljati.

Njih su dvoje vrlo brzo započeli emotivnu vezu, a unatoč činjenici da su zli jezici radili ono što inače rade na Balkanu, njih dvoje su se nedavno vjenčali i danas žive vrlo skladnim i lijepim bračnim životom.

Šta vi mislite o ovome? Da li vi podržavate ovakve veze i da li smatrate da tu može biti nečega drugog osim materijalne koristi? Ljubavi možda?