Zdravlje

Poznati ruski doktor otkrio – Ako želite izbjeći da dobijete ONU najgoru bolest, izbjegavajte OVO

Poznati ruski doktor Ivan Pavlovič Neumivakin (87) je naveo nekoliko ključnih načina kako osoba može biti zdrava i doživiti dug život, bez težih bolesti kao što je kanncer.

Sam termin “bolest” inače kod nas izaziva uvijek negativnu reakciju, nerijetko i nesvijesno. Zapravo, nema bolesti. Samo postoje neki specifični uslovi koji se mogu i moraju korigovati, a sama misao ima nevjerovatnu moć.

5 najubojitijih vrsta raka - Ordinacija.hr

Treba se samo pridržavati ovoga:

Opšte zdravlje

Odlična profilaksa protiv bilo koje gripe je hidrogen peroksid koji u sebi ima atomski oksigen koji je neophodan organizmu. Potrebno je uzimati između 15 i 20 kapi 3% hidrogen peroksida koji je razgrađen u 1/4 čaše vode. Potom ubrizgajte lagano špricom to u nos, prvo u jednu pa onda i u drugu nosnicu. Atomski oksigen ima moć da eliminiše sve viruse, mikrobe, gljivice i ćelije kaancera i helminitičke invazije. Pritome zdrave ćelije ne pate.

Pravilno disanje

Pomoću pravilnog disanja može liječiti dosta bolesti. Bitno je samo detaljno pratiti pravilan mjer karbon dioksida i oksigena u organizmu. Najpravilnije je da uzimate mali udisaj i veoma spor izdisaj. I onda napravite pauzu od jednog minuta.

Držite se ovakvog ritma disanja nekih sat vremena najviše. Omjer udisaja i izdisaja treba biti 1:10. Sve dok zadržavamo dah, sav potreban karbon dioksid se akumulira u organizmu.

OVO JE NAJOPAKIJA BOLEST DANAŠNJICE: Pogledajte kako se RAK širi ...

Virusi

Trebate da se sprijateljite sa virusima jer se bez virusa realno ne može živjeti. Virusi su čak dosta slični i ljudima. Oni imaju isto DNK, hromozome, pa je zato bitno ne paničariti već je potrebno poduzeti neke razumne mjere da bi se virusi neutralizovali.

Mobiteli

Zbog čega se kod djece često u skorije vrijeme javljaju tu – mori na mozgu, problemi sa nervnim sistemom i vidom? Jedno istraživanje je utvrdilo da u Japanu djeca mlađa od 10 godina imaju ogromne probleme sa zdravljem zbog prečestog korištenja mobitela, koji su im zabranjeni. Postoji zakon koji kaže da ako se na javnom mjestu uoči dijete ispod 10 godina sa mobitelom da će roditelj biti novčano kažnjen.

Ostatak teksta OVDJE

Strašno otkriće: Rak je u potpunosti vještačka bolest