Zanimljivosti

Poznati naučnik izjavio: “Hitler NIJE UMRO: Vremeplovom je otputovao u budućnost – Pomoći ću našem velikom vođi da OSVOJI SVIJET”

Već dosta puta se pisalo o Adolfu Hitleru, čuvenom nacističkom vođi Njemačke koji je širio strah i koji je uništavao sve što mu se našlo na putu tokom Drugog svjetskog rata.

Zvanična historija kaže da je on skupa sa svojom suprugom izvršio samoubistvo u svom bunkeru kada je Rusija ušla u Berlin 1945. što je bio njegov odgovor na zahtjev da se preda. Desetljećima već, međutim, kruže razne teorije zavjere kako je Hitler zapravo živ, odnosno da je pobjegao nekako iz tog bunkera, obzirom da njegovo tijelo nikada nije pronađeno u tom bunkeru.

Neki teoretišu da je on ilegalno otputovao u Južnu Ameriku gdje je promijenio ime i gdje je živio u tajnosti. Nedavno smo i mi pisali o jednom starcu iz Argentine koji tvrdi da je Adolf Hitler i da je on sada već spreman da pokrene pobunu protiv aktuelnih vlasti u svijetu i pokori sve. Kada je to izjavio morao je da izvadi svoju pumpicu i da sjedne jer je izgubio dah i snagu u nogama.

I naravno sve te teorije su bile odbačene, ali sada imamo jednu veoma sporadičnu, gdje je jedan njemački naučnik Harald Schmidt koji je bio asistent čuvenog doktora Mengelea u Drugom svjetskom ratu sada izjavio kako je on svojim očima vidio Hitlera i Mengelea kako su – vremeplovom otišli u budućnost.

On tvrdi da je lično pomagao da se vremeplov napravi, a da su njegova dva idola otputovala u 2045. godinu, gdje je on siguran da su izgradili armiju i pokorili Evropu, a možda i čitav svijet.

Svjestan je da možda to neće sam doživjeti, mada je on sve ove godine izdržao na životu jer se vodi upravo tom ideologijom – da će ponovo sresti svoje idole i sarađivati sa njima.