Novo

Poznati glumac godinama varao NAJLEPŠU ženu sveta: Na kraju je ostavio, a sada uživa sa 20 godina MLAĐOM

U današnjem članku ćemo da se bavimo novostima koje nam dolaze sa svjetske javne scene, a kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite, danas ćemo da pišemo o jednom jako poznatom glumcu, a vjerujemo da ste na osnovu naslovne slike i sami shvatili da je riječ o slavnom glumcu Antoniju Banderasu. On je izgradio nevjerovatnu glumačku karijeru, imao nevjerovatne uloge u velikom broju filmova, ali mi danas nećemo pisali o tome, nego ćemo malo da se bavimo njegovim privatnim životom.

Antonio ima 61.godinu, i moramo da priznamo i da u ovim godinama on izgleda nevjerovatni, a kada je riječ o njegovom privatnom, odnosno ljubavnom životu, njega su obilježile dvije žene. Prva od njih je Melani Grifit, koja je bila nekada jedna od najljepših žena na svijetu, i druga žena, je ustvari njegova sadašnja partnerka, Nikol Kimpel, koja je od njega mlađa čak dvadeset godina.

Njegova ljubav sa Melani Grifit počela je na snimanju komedije “Dvostruki zavodnik”, a njih dvoje vjenčali su se 1996. godine, a to se desilo nakon samo nekoliko nedelja zabavljanja. Iste godine dobili su kćerku Stelu. Glumci su u braku proveli 19 godina, a konačan razvod dogodio se 2015. godine. Svakako da su oni vrlo često bili jedna od glavnih tema svih svjetskih medija, a pričalo se kako je glumac svaku priliku koristio da bi je prevario, a pisalo se i to da je razlog njihovog rastanka, njena opsesija koju je razvila prema plastičnim operacijama, zbog kojih uopšte ne liči na sebe. Ostatak teksta pročitajte ovde.