Showbizz

Poznati glumac (73) razmenjivao nežnosti sa 52 godine mlađom devojkom u vodi: Kada su izašli usledeo ŠOK! EVO kako izgledaju (FOTO)

Nekada su takvi naslovi bili senzacija, prije nekih 40 godina to je bilo jednostavno nemoguće.

U to vrijeme nije bilo toliko potrebe gledati na koristi i financijsku snagu u jednom odnosu, ali danas su se stvari drastično promijenile. U vrlo velikom broju slučajeva gleda se koliko je čovjek danas težak (ne u kilaži naravno nego u džepovima) i kako se neka mlada lijepa djevojka može uklopiti u svu tu priču.

Ranije su muškarci koji su bili malo stariji promatrali kroz prizmu seksualnosti, ali danas to više nije teško. Ne gleda se uopšte više na genetiku, je li neko zgodan ili nešto slično, bitno je samo koliko je težak na bankovnom računu. Tipičan je primjer ove priče pred nama danas gdje je slavni glumac glavni akter, a on ima 72 godine. Svjetsku slavu stekao je u svjetski poznatoj seriji “Igra prijestolja”.

Zove se Charles Dance, a poznato je da je on uvijek volio mlađe djevojke. Njegova prva supruga imala je, ukoliko to niste znali, 23 godine kada se oženio s njom, a s njom ima dvoje djece, razveli su se sada već davne 2004. godine. Dugo nije bio sam, samo nekih 6 mjeseci, a onda je stupio u vezu sa poznatim modelom Simon Opelkom, koja je tada imala tek 20 godina. Mnogi su ga naravno zbog svega toga osudili, ali on se uopće nije osvrtao na sve to.

Sada je on ponovno u žiži javnosti, jer ne želi javno pokazati svoju novu djevojku, ali su ga paparazzi uhvatili kako s njom u vodi razmjenjuje nježnosti, i nikako im nije mogao pobjeći, a javnost je s nestrpljenjem čekala ovu situaciju. Šta mislite o njemu, je li u redu raditi ovakve stvari?